Εσωτερικές πόρτες Novoferm

Αυτό ταιριάζει στις προσδοκίες σας

Καλώς ορίσατε στο βασίλειό σας
Οι πόρτες συνδέουν τους χώρους και τους ανθρώπους. Χαρίζουν ασφάλεια και σιγουριά, δημιουργούν προσβάσεις ανάμεσα στους διάφορους τομείς της ζωής και της εργασίας. Φροντίζουν για οικειότητα και δίνουν τη δυνατότητα να αποσυρόμαστε και να βρίσκουμε ηρεμία. Για μία εμπιστευτική συνομιλία. Για τη συγκεντρωμένη εργασία. Για το ανενόχλητο παιχνίδι. Στο σπίτι, στο σχολείο, στον ελεύθερο χρόνο ή στο γραφείο. Για αυτό είναι σημαντικό οι πόρτες πραγματικά να "ταιριάζουν", να εναρμονίζονται με τον χώρο και να επιτελούν τη λειτουργία τους συνεχώς και με ασφάλεια.

Όλες αυτές οι ιδιότητες είναι κάτι το αυτονόητο στο πρόγραμμα των εσωτερικών θυρών της Novoferm. Αξιόπιστα προϊόντα για απαιτητικές εσωτερικές ανακαινίσεις. Με υψηλή λειτουργικότητα, σε άριστη ποιότητα και με πολλές δυνατότητες έκφρασης του προσωπικού σας στιλ.

Innentür aus Stahl in weiß mit blauem Türgriff
Τα πλεονεκτήματά σας με μία ματιά:

Ατσάλινες εσωτερικές πόρτες για όλους τους χώρους της ζωής και της εργασίας

Υψηλής ποιότητας χάλυβας και ανθεκτικές, εύκολες στη φροντίδα επιφάνειες

Εντυπωσιακή εμφάνιση χάρη στη μεγάλη πατούρα

Διπλού τοιχώματος φύλλα πόρτας με ηχομόνωση και θερμομόνωση, αξιόπιστα και με στεγανό κλείσιμο

Διατίθενται σε πολλά χρώματα και ντεκόρ

Εσωτερικές πόρτες για όλους τους χώρους της ζωής και της εργασίας

Για τις απολύτως δικές σας προτιμήσεις υπάρχουν εσωτερικές πόρτες Novoferm από ατσάλι σε τέσσερις τύπους με ένα ευρύ φάσμα διακοσμητικών χρωματικών επιστρώσεων και ξύλινων ντεκόρ.

Οι εσωτερικές πόρτες της Novoferm είναι γνωστές για τις πολύπλευρες δυνατότητες χρήσης τους. Παραλαμβάνετε όλους τους τύπους

  • με άνοιγμα προς τα αριστερά ή δεξιά
  • εφόσον το επιθυμείτε με άνοιγμα φωτισμού
  • με 1 ή 2 φύλλα
  • προετοιμασμένες για πόμολο με πλάκα ή ροζέτα
  • κατόπιν επιθυμίας με γωνιακή ή περιμετρική κάσα, 1 ή 2 τμημάτων. Περαιτέρω εκδόσεις κάσας, π.χ. κάσα μπλοκ κατόπιν παραγγελίας
Innentür aus Stahl mit runder Verglasung

Ιδανικές για νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις

Το πλήθος των παραλλαγών και των εξοπλισμών καλύπτει όλες τις ανάγκες σε περίπτωση νέας κατασκευής. Στη Novoferm παραλαμβάνετε έτοιμα για τοποθέτηση σετ πόρτας κομπλέ με υψηλής ποιότητας, σταθερές παραλλαγές κάσας από ανθεκτικό, γαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα.
Αλλά και οι ανακαινίσεις αποτελούν μία οικονομική ευκαιρία να αντικαταστήσετε τις παλιές πόρτες μια και καλή με προϊόντα της Novoferm. Απλά προσαρτήστε ένα νέο φύλλο πόρτας και είστε έτοιμοι. Εδώ, ιδιαίτερα πλεονεκτικό είναι το εξής στοιχείο: Το φύλλο πόρτας μπορεί να κοπεί πολύ εύκολα στο κάτω μέρος του προφίλ U όταν το δάπεδο έχει ανωμαλίες ή έχει τοποθετηθεί νέα επίστρωση στο δάπεδο.

Με τον ευέλικτο εξοπλισμό έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήθος δυνατοτήτων διαμόρφωσης
Οι δυνατότητες εξοπλισμού και τα αποκλειστικά αξεσουάρ προσφέρουν μεγάλη ελευθερία διαμόρφωσης. Με ανοίγματα φωτισμού, καλαίσθητο εξοπλισμό πόμολου ή και υψηλής ποιότητας τζάμια δίνετε τον προσωπικό σας τόνο στην εσωτερική σας πόρτα.

Τα επιχειρήματα υπέρ των εσωτερικών θυρών της Novoferm
Σε κάθε εσωτερική πόρτα της Novoferm κρύβεται η εμπειρία δεκαετιών και οι δυνατότητες που προσφέρει μία ηγέτιδα επώνυμη ευρωπαϊκή δύναμη στο τομέα των συστημάτων θυρών.

Αντοχή - υψηλής ποιότητας χάλυβας και ανθεκτικές, εύκολες στη φροντίδα επιφάνειες.

Ασφάλεια - διπλού τοιχώματος φύλλα πόρτας με ηχομόνωση και θερμομόνωση, αξιόπιστα και με στεγανό κλείσιμο.

Τα προϊόντα μας λαμβάνουν υπόψη τις διάφορες, συνήθεις σε κάθε χώρα απαιτήσεις, και ικανοποιούν τα εθνικά πρότυπα και τις προδιαγραφές ελέγχου.

Διαθέτουν πιστοποίηση κατά ISO 9001 και παράγονται σύμφωνα με τις τελευταίες γνώσεις της τεχνολογίας λαμβάνοντας υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος.

Innentür in grün mit Verglasung (Milchglas)
Έτσι γίνεται ευχάριστη η εργασία

Η εργασία και η ευεξία δεν είναι απαραίτητα ασυμβίβαστες μεταξύ τους. Σε αυτό συμβάλλει σίγουρα και μία καλή ατμόσφαιρα του χώρου. Με μία ελκυστικά σχεδιασμένη εσωτερική πόρτα της Novoferm χαρίζετε στα δωμάτιά σας κάτι το ξεχωριστό. Αξιοποιήστε κατά την επιλογή των χρωμάτων και του εξοπλισμού τις πολλές δυνατότητες και επιλέξτε ένα ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας προϊόν της Novoferm.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση επαγγελματικού χώρου:
Εδώ, οι εσωτερικές πόρτες μας Super-Standard και Super-Plus αποτελούν τα κατάλληλα βασικά μοντέλα. Οι εσωτερικές πόρτες Super-Dekor και Super-Color προσφέρουν πολλές δυνατότητες για εξατομικευμένους χρωματισμούς. Όλες οι πόρτες διαθέτουν τη σπιτική εμφάνιση της μεγάλης πατούρας και διακρίνονται για την υψηλή τους ευστάθεια και αντοχή στις στρεβλώσεις. Εδώ μπορούν να γίνουν με σαφήνεια αντιληπτά τα πλεονεκτήματα του χάλυβα ως βασικού υλικού. "Κλείνοντας" θα εκπλαγείτε με το πόσο απαλά και αθόρυβα πέφτουν αυτές οι πόρτες μέσα στην κλειδαριά.

Επιλέξτε μία εσωτερική πόρτα σύμφωνα με το γούστο σας!

Οι παραλλαγές διαμόρφωσης και οι εκδόσεις είναι το ίδιο πολυπληθείς όπως και οι επιθυμίες σας, επιτρέποντάς σας να επιλέγετε το κατάλληλο προϊόν για τον εκάστοτε σκοπό χρήσης. Εκτός αυτού, στην Novoferm μπορείτε να αγοράσετε τόσο πλήρη σετ πόρτας, αποτελούμενα από φύλλο πόρτας, κάσα και πόμολο, όσο και μεμονωμένα φύλλα θυρών και πόμολα. Στη συνοπτική παρουσίαση υπάρχουν όλες οι δυνατότητες που προσφέρουμε.

Σας τραβήξαμε το ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας;