Garagen-Schwingtor
Garagen-Schwingtor in Blue
Garagen-Schwingtor in Blau
Garagen-Schwingtor aus tannengrün
Garagen-Schwingtor aus Holz
Garagen-Schwingtor in weiss

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες

Αρχή λειτουργίας μονοκόμματης γκαραζόπορτας

Μονοκόμματη γκαραζόπορτα;

Η μονοκόμματη γκαραζόπορτα είναι η δοκιμασμένη κλασική έκδοση στις γκαραζόπορτες και είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη. Αποτελείται από ένα μονού φύλλου, γαλβανισμένο φύλλο γκαραζόπορτας, το οποίο κινείται μέσω πλευρικών μοχλοβραχιόνων με ελατήρια αντιστάθμισης – αναλόγως των επιθυμιών χειροκίνητα ή μέσω ηλεκτρικού μηχανισμού κίνησης. Σε αυτή την έκδοση, το φύλλο της γκαραζόπορτας προβάλλει προς τα έξω, και για αυτό πρέπει να συνυπολογίζεται και μία περιοχή κίνησης μπροστά από το γκαράζ.

Η μονοκόμματη γκαραζόπορτα είναι κατά κανόνα η οικονομικότερη εναλλακτική της σπαστής γκαραζόπορτας. Προσφέρει σε πελάτες που ενδιαφέρονται για οικονομικές λύσεις μία άριστη αναλογία τιμής - απόδοσης – χωρίς να πρέπει να συμβιβαστούν σε ό,τι αφορά τα ελκυστικά σχέδια γκαραζόπορτας και τις εξατομικευμένες δυνατότητες διαμόρφωσης.

Τρόπος λειτουργίας της μονοκόμματης γκαραζόπορτας

Πατήστε στο βίντεο στην αριστερή πλευρά για να μπορέσετε να δείτε τον τρόπο λειτουργίας των μονοκόμματων γκαραζοπορτών.

Λεπτομερή βίντεο για τα πλεονεκτήματα, την εγκατάσταση και τον προγραμματισμό των μονοκόμματων γκαραζόπορτων της Novoferm, μπορείτε να βρείτε στο YouTube-Channel της Novoferm:

 

https://www.youtube.com/NovofermVideos/

Γιατί μονοκόμματες γκαραζόπορτες από τη Novoferm;
Ποιότητα και μοναδική επεξεργασία

Η ποιότητα δεν χρειάζεται να κρύβεται: Για αυτό, όλες οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες της Novoferm φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας Novoferm. Υψηλής ποιότητας υλικά, πρώτης τάξης επεξεργασία και εναρμονισμένα μεταξύ τους εξαρτήματα διακρίνουν τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες της Novoferm με σύστημα – φυσικά, Made in Germany! Όλες οι γκαραζόπορτες και οι μηχανισμοί κίνησης Novoferm κατασκευάζονται σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας DIN ISO 9001 και ικανοποιούν τις αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας του ευρωπαϊκού προτύπου παραγωγής γκαραζόπορτων DIN EN 13241-1.

Εμπιστοσύνη με εγγύηση

Η εμπιστοσύνη είναι καλή, η εγγύηση καλύτερη. Με τη σφραγίδα ποιότητας της Novoferm οι πελάτες μας απολαμβάνουν για όλες τις ατσάλινες μονοκόμματες γκαραζόπορτες μία εγγύηση δέκα ετών και για όλες τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες από μασίφ ξύλο πέντε ετών. Ομοίως παρέχουμε πέντε έτη εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, τον κινητήρα και το σύστημα ελέγχου κινητήρα των μηχανισμών κίνησης.

Ενεργειακή απόδοση

Όλοι οι μηχανισμοί κίνησης των γκαραζόπορτων καθώς και οι πρόσθετοι εξοπλισμοί (π.χ. λωρίδες φωτός) διαθέτουν σύγχρονο φωτισμό LED που εξοικονομεί ενέργεια και εξασφαλίζει ιδιαίτερη φωτεινότητα, οικονομία και ενεργειακή απόδοση. Ένα περαιτέρω ενεργειακό πλεονέκτημα πολλών από τους μηχανισμούς κίνησης της εταιρείας μας είναι η περιορισμένη κατανάλωση ενέργειας, μόλις 0,5 Watt, στη λειτουργία αναμονής (Stand-by).

Για το σύστημα ελέγχου της γκαραζόπορτας και του φωτισμού βρίσκονται στη διάθεσή σας τα τηλεχειριστήρια της εταιρείας μας με μπαταρίες που έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο φωτισμός μπορεί να ενεργοποιείται κατ' επιλογή με ή χωρίς κίνηση της πόρτας.

Πρωτοποριακή και αποδοτική

Ώριμη τεχνολογία σε ένα σύγχρονο περιτύλιγμα. Η πρωτοποριακή γενιά των μηχανισμών κίνησης της εταιρείας μας παρουσιάζεται μοντέρνα και έχει στιλ ενώ παράλληλα διαθέτει αυξημένη ισχύ πίεσης και έλξης.

Οι μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτων Novoferm συνδυάζουν την πλέον σύγχρονη τεχνολογία με σύμφωνη με τους καιρούς ενεργειακή απόδοση στο μέγιστο βαθμό και εντυπωσιάζουν με τη βελτιωμένη σχεδίαση, τη σύγχρονη τεχνολογία LED, τη σταθερότητα και την αυξημένη απόδοση.

Ελεγμένη ασφάλεια

Οι αυτόματες μονοκόμματες γκαραζόπορτες σάς εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια! Πανίσχυρα πολλαπλά σετ ελατηρίων έλξης προστατεύουν την γκαραζόπορτα έναντι πτώσης και ένα αυτοεπιτηρούμενο αυτόματο σύστημα απενεργοποίησης σταματά και ανοίγει την γκαραζόπορτα μόλις αντιληφθεί και την παραμικρή αντίσταση. Ιδιαίτερα οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες της Novoferm με σύστημα, αποτελούμενο από μηχανισμό κίνησης και μία μονοκόμματη γκαραζόπορτα Κ της Novoferm, ικανοποιούν τις πλέον αυστηρές απαιτήσεις για την ασφάλεια, καθώς αυτές διαθέτουν μία ασφάλιση 3 σημείων στον βασικό εξοπλισμό σύμφωνα με την αρχή λειτουργίας ενός χρηματοκιβωτίου. Σε αυτά προστίθενται τα τηλεχειριστήρια κυλιόμενου κωδικού με ασφάλεια έναντι παραποίησης που προστατεύονται χάρη σε έναν πολυψήφιο κωδικό που μεταβάλλεται συνεχώς. Τα τηλεχειριστήρια διαθέτουν την κωδικοποίηση bit AES 128 και προσφέρουν έτσι μέγιστη ασφάλεια.

Άνεση στον βασικό εξοπλισμό

Με τις αυτόματες μονοκόμματες γκαραζόπορτες της Novoferm επιλέγετε την ευχάριστη άνεση: Δεν χρειάζεται πλέον να εξέρχεστε από το όχημα κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο του γκαράζ, αντίθετα, απολαμβάνετε ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία χάρη στα αθόρυβα πλαστικά ράουλα και τις πλαστικές λωρίδες ολίσθησης στον σκελετό μπλοκ. Τα πανίσχυρα πολλαπλά σετ ελατηρίων έλξης φροντίζουν για μεγάλη άνεση ελατηριωτού χειρισμού και τα ειδικής διαμόρφωσης έδρανα μοχλοβραχιόνων καθιστούν εφικτό ένα εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο του γκαράζ. Επιπλέον, τα ευέλικτα συστήματα ελέγχου της γκαραζόπορτας και του φωτισμού, οι λειτουργίες προγραμματισμού και σέρβις μέσω μενού καθώς και μία πλούσια γκάμα σε αξεσουάρ, όπως πλήκτρα και τηλεχειριστήρια, φροντίζουν για έναν εύκολο, φιλικό στον χρήστη χειρισμό των συστημάτων γκαραζόπορτάς μας.

Περισσότερο χρώμα και εξατομίκευση

Χαρίστε στην γκαραζόπορτα τη δική σας, εντελώς προσωπική νότα – στην Novoferm μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές παραλλαγές σε εμφάνιση ραμποτέ και ταμπλαδωτή καθώς και σε μονοκόμματες γκαραζόπορτες με πλήρωση μασίφ ξύλου, ελκυστικής τιμής χρώματα Super-Color/ προτιμώμενα χρώματα και σχεδόν όλα τα χρώματα RAL, πλαϊνές και βοηθητικές πόρτες καθώς και πολλούς άλλους εξοπλισμούς, όπως παράθυρα, λωρίδες φωτός, λαβές, μηχανισμούς κίνησης, τηλεχειριστήρια και πλήκτρα.

Εκσυγχρονισμός με αυτόματα συστήματα μονοκόμματης γκαραζόπορτας

Θέλετε να ομορφύνετε το γκαράζ σας και να κάνετε πιο άνετη την είσοδο και την έξοδο από αυτό; Ο εξουσιοδοτημένος έμπορος της Novoferm θα αντικαταστήσει την παλιά γκαραζόπορτα με μία αυτόματη μονοκόμματη γκαραζόπορτα. Πώς γίνεται αυτό τόσο γρήγορα; Η τοποθέτηση είναι απλή, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για νέα κατασκευή ή ανακαίνιση, χωρίς να έχει σημασία αν πρόκειται για μία εργοστασιακά πλήρως προσυναρμολογημένη γκαραζόπορτα της Novoferm σε τυποποιημένες διαστάσεις ή αν πρόκειται για μία γκαραζόπορτα με ειδικές διαστάσεις για ακρίβεια συναρμογής στο έτοιμο γκαράζ.

Συμβιβασμός στην τιμή

Θέλετε να ομορφύνετε το γκαράζ σας – αυτό είναι πιο οικονομικό από ό,τι ίσως υπολογίζετε! Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες της Novoferm προσφέρουν μία άριστη αναλογία τιμής - επίδοσης, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για νέα κατασκευή ή ανακαίνιση. Μονοκόμματες γκαραζόπορτες μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και με 670 ευρώ* (μη δεσμευτική τιμή του κατασκευαστή).

*τιμή με ΦΠΑ, χωρίς τοποθέτηση

Δίκτυο συνεργατών της Novoferm

Η Novoferm συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων στη Γερμανία – και κοντά σας – . Οι εξουσιοδοτημένοι μας έμποροι Novoferm διακρίνονται για τεχνικά άρτιες συμβουλευτικές υπηρεσίες, πώληση, προμέτρηση, εγκατάσταση καθώς και αποσυναρμολόγηση και φιλική προς το περιβάλλον απόρριψη της γκαραζόπορτάς σας σε οικονομικές τιμές - πακέτο.

Σας τραβήξαμε το ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας;