Garagen-Sektionaltor in weiß
Garagen-Sektionaltor mit Nebentür
Garagen-Sektionaltor in stahlblau
Garagen-Sektionaltor mit ansichtsgleicher Nebentür und Fenster in taubenblau
Garagen-Sektionaltor in graualuminium
Garagen-Sektionaltor in satin grey

Σπαστές γκαραζόπορτες

Αρχή λειτουργίας σπαστής γκαραζόπορτας

ΣΠΑΣΤΗ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ;

Η σπαστή γκαραζόπορτα προσφέρει ιδανική άνεση, μέγιστη ασφάλεια και εξοικονόμηση χώρου. Αποτελείται από μεμονωμένα στοιχεία, τα λεγόμενα πανέλα που συνδέονται με μεντεσέδες μεταξύ τους. Με αυτά μπορεί να μετακινείται άνετα η γκαραζόπορτα κάθετα κάτω από την οροφή και να ανοίγει και να κλείνει, χωρίς να χρειάζεται πρόσθετος χώρος μπροστά από το γκαράζ. 

Για εσάς, αυτό σημαίνει: Περισσότερος ελεύθερος χώρος μπροστά από το γκαράζ, π.χ. για τη στάθμευση ενός δεύτερου οχήματος. Και η κυκλοφορία στον δρόμο δεν επηρεάζεται ποτέ αρνητικά σε περίπτωση γκαράζ που βρίσκεται κοντά στον δρόμο. Σε γκαραζόπορτες με ηλεκτρικό μηχανισμό κίνησης έχετε στη διάθεσή σας όλο το ύψος διέλευσης – ιδανικά για ψηλά οχήματα όπως οχήματα εκτός δρόμου ή βαν.

Και οπτικά οι σπαστές γκαραζόπορτες καλύπτουν κάθε επιθυμία: Υψηλής αξίας υλικά, πρώτης τάξης επεξεργασία και ποικίλες δυνατότητες διαμόρφωσης του εξοπλισμού χαρίζουν στο γκαράζ σας μία όψη που αποτελεί μέρος του εαυτού σας – σύμφωνα με την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας και το προσωπικό σας γούστο.

Τρόπος λειτουργίας σπαστής γκαραζόπορτας

Πατήστε στο βίντεο στην αριστερή πλευρά για να μπορέσετε να δείτε τον τρόπο λειτουργίας των σπαστών γκαραζοπορτών.

 

Λεπτομερή βίντεο για τα πλεονεκτήματα, την εγκατάσταση και τον προγραμματισμό των σπαστών γκαραζόπορτων της Novoferm, μπορείτε να βρείτε στο YouTube-Channel της Novoferm:

 

https://www.youtube.com/NovofermVideos/

Γιατί σπαστές γκαραζόπορτες από τη Novoferm;
Ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής των επιφανειών των προϊόντων μας

Όλες οι σπαστές γκαραζόπορτες και οι βοηθητικές σπαστές γκαραζόπορτες με βαμμένες (Super-Color ή RAL κατ' επιλογή) και επιφάνειες με μεμβράνη (Golden oak, Dark oak, Mahagoni, Winchester, Black oak και Moor oak) καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες (Satin white, Satin grey, Satin Dark grey και Satin brown) φέρουν στη Novoferm τελική επίστρωση.

Οι υψηλής ποιότητας επιφάνειας είναι ανθεκτικές στις εξωτερικές επιδράσεις και χαρίζουν στο γκαράζ σας μία κομψή εμφάνιση έτσι ώστε να απολαμβάνετε για καιρό την γκαραζόπορτά σας

Υψηλή ποιότητα με εγγύηση

Όλες οι σπαστές γκαραζόπορτες της Novoferm φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας Novoferm. Οι γκαραζόπορτες και οι μηχανισμοί κίνησης κατασκευάζονται σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας DIN ISO 9001 και ικανοποιούν τις αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας του ευρωπαϊκού προτύπου παραγωγής γκαραζόπορτων DIN EN 13241-1.
Επιπλέον, για όλες τις ατσάλινες σπαστές γκαραζόπορτες παρέχουμε με τη σφραγίδα ποιότητας της εταιρείας μας μία διετή εγγύηση. Πέντε χρόνια εγγύηση παρέχονται για τις γκαραζόπορτες με μεμβράνες (Golden oak, Dark oak, Mahagoni, Winchester, Black oak και Moor oak), τις γκαραζόπορτες με τις ανάγλυφες επιφάνειες (Satin white, Satin grey, Satin Dark grey και Satin brown) και αντίστοιχα για τα μηχανικά μέρη, τον κινητήρα και το σύστημα ελέγχου του κινητήρα των μηχανισμών κίνησης στις γκαραζόπορτές μας.

Μόνωση και ενεργειακή απόδοση

Οι σπαστές γκαραζόπορτες της εταιρείας μας εξασφαλίζουν χάρη στον συμπιεσμένο αφρό πολυουρεθάνης πάχους από 20 έως 45 mm υψηλή έως και μέγιστη θερμομόνωση. Όλοι οι μηχανισμοί κίνησης των γκαραζόπορτων καθώς και οι πρόσθετοι εξοπλισμοί (π.χ. λωρίδες φωτός) διαθέτουν σύγχρονο φωτισμό LED που εξοικονομεί ενέργεια και εξασφαλίζει ιδιαίτερη φωτεινότητα, οικονομία και ενεργειακή απόδοση. Ένα περαιτέρω ενεργειακό πλεονέκτημα πολλών από τους μηχανισμούς κίνησης της εταιρείας μας είναι η περιορισμένη κατανάλωση ενέργειας, μόλις 0,5 Watt, στη λειτουργία αναμονής (Stand-by). Το θερμικό σετ σκελετού εξασφαλίζει επιπλέον έως και 15%* βελτιωμένη θερμομόνωση.
* Αυτή η τιμή απόδοσης εξαρτάται από το σχέδιο και τις διαστάσεις της γκαραζόπορτας

Πρωτοποριακή και αποδοτική

Ώριμη τεχνολογία σε ένα σύγχρονο περιτύλιγμα. Η νέα γενιά των μηχανισμών κίνησης της εταιρείας μας παρουσιάζεται μοδάτη και γεμάτη στιλ ενώ παράλληλα διαθέτει αυξημένη ισχύ πίεσης και έλξης. Οι νέοι μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτων Novoferm συνδυάζουν την πλέον σύγχρονη τεχνολογία με σύμφωνη με τους καιρούς ενεργειακή απόδοση στο μέγιστο βαθμό και εντυπωσιάζουν με τη βελτιωμένη σχεδίαση, τη σύγχρονη τεχνολογία LED, τη σταθερότητα και την αυξημένη απόδοση.

ΝΕΟ: Ένα μεγάλο μέρος των νέων μηχανισμών κίνησης γκαραζόπορτων της εταιρείας μας μπορεί σε συνδυασμό με μία σπαστή γκαραζόπορτα με την εφαρμογή Novoferm Mobility App "smartGarage" να ελέγχεται μέσω του Smartphone σας, μία εφαρμογή, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο App Store ή στο Google Play.

Ελεγμένη ασφάλεια

Οι σπαστές γκαραζόπορτες της Novoferm προσφέρουν ασφάλεια στο μέγιστο επίπεδο! Εκτός από την ασφάλεια έναντι τραυματισμού και την ασφάλεια λειτουργίας για την οικογένεια και τους φίλους σας, που εξασφαλίζεται με την προστασία έναντι μαγκώματος δαχτύλων (εσωτερικά & εξωτερικά) και με τον άξονα ελατηρίων στρέψης με αμφίπλευρη ασφάλεια θραύσης ελατηρίων (iso 45), χάρη στη δαπανηρή κατασκευή τους αντιστέκονται και στις απόπειρες παραβίασης.

Τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες που χρησιμοποιούνται για αυτό τον σκοπό είναι μεταξύ άλλων η ελεγμένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές TÜV αντικλεπτική προστασία*, μία ηλεκτρονική ασφάλεια έναντι ανοίγματος καθώς και ένας αυτανασταλτικός μηχανισμός μετάδοσης. Προαιρετικά διατίθεται για τις σπαστές γκαραζόπορτες Novoferm ένα σετ εγκατάστασης για πρόσθετη αντικλεπτική προστασία, που έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με το ολλανδικό πρότυπο NEN 5096 στην SKG και η αντικλεπτική προστασία του οποίου έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με την εκεί κλάση 2. Σε αυτά προστίθενται τα τηλεχειριστήρια κυλιόμενου κωδικού με ασφάλεια έναντι παραποίησης που προστατεύονται χάρη σε έναν πολυψήφιο κωδικό που μεταβάλλεται συνεχώς.

* για όλες τις γκαραζόπορτες στη στάνταρ έκδοση (χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό όπως βοηθητική πόρτα, ξεκλείδωμα ανάγκης, παράθυρα κτλ.)

ΝΕΟ: Τα νέα τηλεχειριστήρια διαθέτουν την κωδικοποίηση bit AES 128 και προσφέρουν έτσι μέγιστη ασφάλεια.

Άνεση στον βασικό εξοπλισμό

Με τις αυτόματες, σπαστές γκαραζόπορτες της Novoferm επιλέγετε την πλέον άνετη κλάση στις γκαραζόπορτες και απολαμβάνετε ένα πλήθος πλεονεκτημάτων, τα οποία κάνουν τη ζωή πιο ευχάριστη: Περισσότερος χώρος μπροστά από το γκαράζ, μεγάλο ύψος διέλευσης, διπλού τοιχώματος μόνωση και ηχομόνωση, γκαραζόπορτες που ικανοποιούν με την εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία τους, απλός χειρισμός με τα πολλαπλά σετ ελατηρίων έλξης ή τα ελατήρια στρέψης, κτλ. Επιπλέον, τα ευέλικτα συστήματα ελέγχου της γκαραζόπορτας και του φωτισμού, οι λειτουργίες προγραμματισμού και σέρβις μέσω μενού καθώς και μία πλούσια γκάμα σε αξεσουάρ, όπως πλήκτρα και τηλεχειριστήρια, φροντίζουν για έναν εύκολο, φιλικό στον χρήστη χειρισμό των συστημάτων γκαραζόπορτάς μας.

ΝΕΟ: Με το λανσάρισμα της νέας γενιάς μηχανισμών κίνησης για τις γκαραζόπορτες έχετε στη διάθεσή σας νέα, άριστης εμφάνισης τηλεχειριστήρια καθώς και διάφορα πλήκτρα από ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία υλικό.

Περισσότερο χρώμα και εξατομίκευση

Χαρίστε στην γκαραζόπορτα τη δική σας, εντελώς προσωπική νότα – στην Novoferm μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιφάνειες και σχέδια, ελκυστικής τιμής χρώματα Super-Color/ προτιμώμενα χρώματα και σχεδόν όλα τα χρώματα RAL, πλαϊνές και βοηθητικές πόρτες καθώς και πολλούς άλλους εξοπλισμούς, όπως υαλοπίνακες, λωρίδες φωτός, λαβές, μηχανισμούς κίνησης, τηλεχειριστήρια και πλήκτρα.

Εκσυγχρονισμός με αυτόματα συστήματα σπαστής γκαραζόπορτας

Είτε μασίφ είτε έτοιμο γκαράζ: Ο εξουσιοδοτημένος έμπορος της Novoferm θα αντικαταστήσει την παλιά γκαραζόπορτα με μία αυτόματη, σπαστή γκαραζόπορτα. Πώς γίνεται αυτό τόσο γρήγορα; Οι γκαραζόπορτες ανακαίνισης της Novoferm είναι ρυθμισμένες με ακρίβεια συναρμογής για σχεδόν όλες τις παλιές διαστάσεις γκαραζόπορτας. Έτσι δεν χρειάζονται δαπανηρές μετατροπές στο άνοιγμα του γκαράζ καθώς και κοστοβόρες ειδικές κατασκευές γκαραζόπορτας. Και όταν η καινούργια σπαστή γκαραζόπορτα θα εγκατασταθεί πίσω από το άνοιγμα του γκαράζ, η διέλευση του οχήματός σας θα είναι πιο άνετη από πριν. Αν η σπαστή γκαραζόπορτα εγκατασταθεί λόγω διαθέσιμου χώρου μπροστά από το άνοιγμα του γκαράζ, σας παραδίδουμε ένα υψηλής ποιότητας σετ πλαισίου επένδυσης αλουμινίου, για την πλαισίωση.

Συμβιβασμός στην τιμή

Οι σπαστές γκαραζόπορτες της Novoferm αποτελούν μία συμφέρουσα επένδυση, σε κάθε περίπτωση. Είτε σε νέα δόμηση είτε στην ανακαίνιση, υπάρχουν λύσεις σχεδόν για κάθε κατασκευαστική κατάσταση. Και το καλύτερο – οι σπαστές γκαραζόπορτες δεν χρειάζεται να είναι ακριβές! Σπαστές γκαραζόπορτες μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και με 1.000 ευρώ* (μη δεσμευτική τιμή του κατασκευαστή).

*τιμή με ΦΠΑ, χωρίς τοποθέτηση

Δίκτυο συνεργατών της Novoferm

Η Novoferm συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων στη Γερμανία – και κοντά σας – . Οι εξουσιοδοτημένοι μας έμποροι Novoferm διακρίνονται για τεχνικά άρτιες συμβουλευτικές υπηρεσίες, πώληση, προμέτρηση, εγκατάσταση καθώς και αποσυναρμολόγηση και φιλική προς το περιβάλλον απόρριψη της γκαραζόπορτάς σας σε οικονομικές τιμές - πακέτο.

Απλά αξιοποιήστε για αυτό τις Online φόρμες μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.novoferm.de  για άμεση επικοινωνία. Θα προωθήσουμε το αίτημά σας σε έναν εμπορικό συνεργάτη της Novoferm κοντά σας, για να το επεξεργαστεί.

Σας τραβήξαμε το ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας;