Garagen-Antriebe

Συστήματα μηχανισμού κίνησης για γκαραζόπορτες

Απολαύστε τον αυτόματο χειρισμό της γκαραζόπορτάς σας!

Μεγάλη άνεση, μειωμένο λειτουργικό κόστος και ασφαλής τεχνολογία αποτελούν σήμερα αυτονόητα στοιχεία κάθε σύγχρονου σπιτιού. Σε ό,τι αφορά στο γκαράζ, αυτό σημαίνει: Άνοιγμα και κλείσιμο με το πάτημα ενός κουμπιού, όχι αποβίβαση από το όχημα όταν βρέχει ή στο κρύο για να γίνει δύσκολος χειρισμός της γκαραζόπορτας με το χέρι, ενεργοποίηση του φωτισμού της γκαζαρόπορτας με το τηλεχειριστήριο - και παράλληλα ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Όλα αυτά με ελεγμένη ασφάλεια και μέγιστη λειτουργικότητα.

Η πρωτοποριακή γενιά μηχανισμών κίνησης για γκαραζόπορτες της Novoferm συνδυάζει με μοναδικό τρόπο άνεση και απόδοση και προσφέρει στον χρήστη εκτός από την ώριμη τεχνολογία και μία σύγχρονη, μοντέρνα εικόνα εμφάνισης.

Όλα τα συστήματα και τα εξαρτήματα είναι αλληλορυθμισμένα και επιπλέον έχουν πιστοποίηση από ανεξάρτητα ινστιτούτα σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας.

Γιατί μηχανισμούς κίνησης γκαραζόπορτας της Novoferm;

Πρωτοποριακή και αποδοτική
Ώριμη τεχνολογία σε ένα σύγχρονο περιτύλιγμα. Η νέα γενιά των μηχανισμών κίνησης της εταιρείας μας παρουσιάζεται μοδάτη και με στιλ ενώ παράλληλα διαθέτει αυξημένη ισχύ πίεσης και έλξης. Οι νέοι μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτων Novoferm συνδυάζουν την πλέον σύγχρονη τεχνολογία με σύμφωνη με τους καιρούς ενεργειακή απόδοση στο μέγιστο βαθμό και εντυπωσιάζουν με τη βελτιωμένη σχεδίαση, τη σύγχρονη τεχνολογία LED, τη σταθερότητα και την αυξημένη απόδοση.

ΝΕΟ: Ένα μεγάλο μέρος των νέων μηχανισμών κίνησης γκαραζόπορτων της εταιρείας μας μπορεί σε συνδυασμό με μία σπαστή γκαραζόπορτα με την εφαρμογή Novoferm Mobility App "smartGarage" να ελέγχεται μέσω του Smartphone σας, μία εφαρμογή, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο App Store ή στο Google Play.

Υψηλή ποιότητα με εγγύηση
Όλοι οι μηχανισμοί κίνησης Novoferm κατασκευάζονται σύμφωνα με το αυστηρό σύστημα διαχείρισης ποιότητας DIN ISO 9001 και ικανοποιούν σε συνδυασμό με τις γκαραζόπορτές μας τις αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας του ευρωπαϊκού προτύπου παραγωγής γκαραζόπορτων DIN EN 13241-1. Στη Novoferm, όλοι οι μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτας ελέγχονται με κάθε γκαραζόπορτα Novoferm και ικανοποιούν τα τρέχοντα πρότυπα και τη νομοθεσία, ώστε να αποτρέπεται λανθασμένη χρήση. Παρέχουμε για τα μηχανικά μέρη, τον κινητήρα και το σύστημα ελέγχου κινητήρα όλων των μηχανισμών κίνησης για τις γκαραζόπορτές μας εγγύηση 5 ετών.

Υψηλή ενεργειακή απόδοση
Όλοι οι μηχανισμοί κίνησης των γκαραζόπορτων διαθέτουν σύγχρονο φωτισμό LED που εξοικονομεί ενέργεια και εξασφαλίζει ιδιαίτερη φωτεινότητα, οικονομία και ενεργειακή απόδοση. Ένα περαιτέρω ενεργειακό πλεονέκτημα πολλών από τους μηχανισμούς κίνησης της εταιρείας μας είναι η περιορισμένη κατανάλωση ενέργειας, μόλις 0,5 Watt, στη λειτουργία αναμονής (Stand-by).

Άνεση με το πάτημα ενός κουμπιού
Τα ευέλικτα συστήματα ελέγχου της γκαραζόπορτας και του φωτισμού, οι λειτουργίες προγραμματισμού και σέρβις μέσω μενού καθώς και μία πλούσια γκάμα σε αξεσουάρ, όπως πλήκτρα και τηλεχειριστήρια, φροντίζουν για έναν εύκολο, φιλικό στον χρήστη χειρισμό των συστημάτων γκαραζόπορτάς μας. Επιπλέον, ο δοκιμασμένος προγραμματισμός 3 πλήκτρων της Novoferm καθιστά εφικτή μία εύκολη και γρήγορη ρύθμιση των λειτουργιών του μηχανισμού κίνησης.

Με το λανσάρισμα της νέας γενιάς μηχανισμών κίνησης για τις γκαραζόπορτες έχετε στη διάθεσή σας άριστης εμφάνισης τηλεχειριστήρια καθώς και διάφορα πλήκτρα από ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία υλικό.

Αυτοεκπαιδευόμενο σύστημα περιορισμού δύναμης και αντικλεπτική ασφάλεια
Η δύναμη για τον χειρισμό μίας γκαραζόπορτας επιτηρείται από το σύστημα μηχανισμού κίνησης σε κάθε κίνηση της γκαραζόπορτας. Κάθε βλάβη στα μηχανικά μέρη καταγράφεται, το αυτόματο σύστημα απενεργοποίησης με τεχνολογία ασφαλείας 2 επεξεργαστών που αντιδρά με μεγάλη ευαισθησία αναγνωρίζει άμεσα εμπόδια και σταματά μόνο του την γκαραζόπορτα. Σε αυτά προστίθενται τα τηλεχειριστήρια κυλιόμενου κωδικού με ασφάλεια έναντι παραποίησης με κωδικοποίηση 64 bit, που προστατεύονται χάρη σε έναν πολυψήφιο κωδικό που μεταβάλλεται συνεχώς.

Τα νέα τηλεχειριστήρια διαθέτουν την κωδικοποίηση bit AES 128 και προσφέρουν έτσι μέγιστη ασφάλεια.

*Ελεγμένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές TÜV αντικλεπτική προστασία - για όλες τις αυτόματες σπαστές γκαραζόπορτες σε στάνταρ έκδοση (χωρίς πρόσθετες επιλογές όπως βοηθητική πόρτα, απασφάλιση ανάγκης, παράθυρα κτλ.)

Σας τραβήξαμε το ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας;