Βιομηχανικά ρολά από αλουμίνιο ή χάλυβα

Εξατομικευμένα και για κάθε χρήση

Τα βιομηχανικά ρολά μας αποτελούν έναν εξατομικευμένο και κατάλληλο για κάθε χρήση τρόπο κλεισίματος μιας εισόδου. Πληρούν όλες τις ισχύουσες οδηγίες και πρότυπα. Είναι φυσικά αυτονόητο ότι η εγκατάσταση από εμάς πραγματοποιείται βάσει των ισχυουσών προδιαγραφών κατά το πρότυπο DIN. Το design των προφίλ και η υψηλών απαιτήσεων διάφανη εργοστασιακή βαφή των πορτών αλουμινίου μεταμορφώνουν το βιομηχανικό σας ρολό σε επαγγελματική κάρτα της εγκατάστασής σας. Κατόπιν παραγγελίας, μπορούν να παραδοθούν και έγχρωμες επιφάνειες.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ περισσότερων σχεδίων βιομηχανικών ρολών καθώς και ανάμεσα σε πολυάριθμα αξεσουάρ και εξοπλισμούς.

Τα πλεονεκτήματά σας με μία ματιά

Καλή θερμομόνωση

Αθόρυβη λειτουργία πόρτας

Ελαστική πλαστική επίστρωση διαρκείας, για την εξομάλυνση της ανομοιομορφίας του δαπέδου

Αυτόματη ασφάλιση

Δυνατότητες σχεδίου χάρη σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων

Προαιρετικά περσίδες αερισμού και παραθύρων

Βιομηχανικά ρολά TH 100

TH100 βιομηχανικά ρολά

Διπλού τοιχώματος θερμομονωτικές περσίδες αλουμινίου με διάφανη βαφή στην στάνταρ έκδοση. Είναι δυνατή η βαφή με χρώμα κατόπιν συνεννοήσεως. Επίσης και με περσίδες για παράθυρα. Ποδιά αλουμινίου σε φυσικό χρώμα, ακατέργαστη

TH100 αλουμινίου φυσική, με διάφανη βαφή

Περσίδες αλουμινίου 100 mm
Πιο συμβατική μορφή προφίλ, διπλού τοιχώματος, με θερμομονωτικό πυρήνα από σκληρυμένο αφρό πολυουρεθάνης, με πάχος περίπου 23 mm. Υψηλή σταθερότητα επιφάνειας χάρη στην κόλληση της επιφάνειας του φύλλου με τον σκληρυμένο αφρό, άνευ κόλλας.

THGL100 αλουμινίου με τζάμι
Περσίδες αλουμινίου με διπλό φύλλο τζαμιού και τμήματα παραθύρων, δίφυλλο πλαστικό τζάμι (διάφανο όσο και το τζάμι), έως και 10 περσίδες με τμήματα παραθύρων, επιφάνειες όπως και τα TH100 Ποδιά αλουμινίου σε φυσικό χρώμα, ακατέργαστη.

Βιομηχανικά ρολά TH 80

TH80 βιομηχανικά ρολά

Διπλού τοιχώματος θερμομονωτικές περσίδες αλουμινίου με διάφανη βαφή στην στάνταρ έκδοση. Είναι δυνατή η βαφή με χρώμα κατόπιν συνεννοήσεως. Επίσης και με περσίδες για παράθυρα. Ποδιά αλουμινίου σε φυσικό χρώμα, ακατέργαστη.

TH80 αλουμινίου φυσική, με διάφανη βαφή

Περσίδες αλουμινίου 80 mm
διπλού τοιχώματος, με πάχος περίπου 20 mm. Με θερμομονωτικό πυρήνα σκληρυμένου αφρού πολυουρεθάνης, συγκολλημένου άνευ κόλλας με την επιφάνεια του φύλλου, επιτυγχάνοντας υψηλότερη σταθερότητα επιφάνειας. Ειδικά σχεδιασμένη μορφή προφίλ με οπτική αισθητική απαιτήσεων η οποία καθιστά δυνατή την περιέλιξη σε μικρότερα βήματα και προσφέρει χαμηλότερο ύψος πρεκιού.

THGL80 αλουμινίου με τζάμι
Περσίδες αλουμινίου με διπλό τζάμι και τμήματα παραθύρων, δίφυλλο πλαστικό τζάμι (όχι διάφανο όσο και το τζάμι), έως και 5 περσίδες με τμήματα παραθύρων ανά βιομηχανικό ρολό, επιφάνειες όπως και τα TH80.

Βιομηχανικά ρολά V80 και V80L

V80 και V80L βιομηχανικά ρολά

Μονού τοιχώματος, από φυσικό αλουμίνιο, ή χαλυβδόφυλλο με θερμή επιψευδαργύρωση κατά τη μέθοδο Sendzimir (στάνταρ) Βαφή με χρώμα κατόπιν συνεννοήσεως. Ποδιά αλουμινίου σε φυσικό χρώμα, ακατέργαστη.

V80 αλουμινίου σε φυσικό χρώμα ή χαλύβδινα

Περσίδες μονού τοιχώματος 80 mm
με κλασικό προφίλ, διατίθεται κατ' επιλογή σε δυο διαφορετικές εκδόσεις: Αλουμίνιο, με πάχος 1 ή 1,25 mm, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, επιφάνεια σε φυσικό χρώμα, εναλλακτικά από χάλυβα, με πάχος 0,75 ή 1 mm, επιφάνεια με θερμή επιψευδαργύρωση κατά τη μέθοδο Sendzimir.

V80 L από χάλυβα
Μονού τοιχώματος περσίδες αερισμού, διάθεση μόνο σε έκδοση από χάλυβα, με πάχος 1 mm, οπές 5 mm και αεροπερατότητα περίπου 25 %. Στάνταρ επιφάνεια με θερμή επιψευδαργύρωση κατά τη μέθοδο Sendzimir. Αμφίπλευρη βαφή με πρόσθετο κόστος. Ποδιά αλουμινίου σε φυσικό χρώμα, ακατέργαστη.

Θωρακισμένα ρολά

Από περσίδες συνδεδεμένες αρθρωτά μεταξύ τους (για τα προφίλ βλέπε στην επόμενη διπλή σελίδα), διατεταγμένες έτσι ώστε να εκτρέπεται το νερό. Τα θωρακισμένα ρολά στερεώνονται με αναρτήσεις στον σωληνωτό κύλινδρο, η κάτω ακμή τους ενισχύεται με μια ποδιά διαστασιολογημένη αναλόγως των απαιτήσεων, με μια διαρκούς ελαστικότητας σωληνωτή στεγανοποίηση για την εξομάλυνση τυχόν ανομοιομορφιών του δαπέδου. Οι περσίδες TH80 και TH100 προφυλάσσονται έναντι μετατοπίσεων μεταξύ τους μέσω πλευρικών τερματικών στοιχείων, ενώ οι περσίδες V80 προφυλάσσονται και ασφαλίζονται έναντι των μετατοπίσεων στην περιοχή των αρθρώσεων.

Λεπτομέρειες και εξοπλισμός!

Σας τραβήξαμε το ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας;