Χαλύβδινες κάσες

Άνεση. Αντοχή στην καταπόνηση. Εξατομίκευση.

Ανθεκτικές κάσες που συμμετέχουν ενεργά στη λειτουργία των θυρών.
Το να μπορεί κανείς να εμπιστεύεται μονίμως την ποιότητα, δεν είναι μόνο ένα συναίσθημα που ηρεμεί, αλλά είναι κάτι που εξοικονομεί και πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα!

Όπως και στα άλλα κεντρικά σημεία της τεχνολογίας του σπιτιού (θέρμανση, υγιεινή, ηλεκτρική εγκατάσταση), έτσι και στο θέμα "πλαίσια θυρών" η ποιότητα είναι το μέτρο όλων των πραγμάτων.

Μία καλή χαλύβδινη κάσα έχει σωστές διαστάσεις, επιτρέπει στην πόρτα να κινείται με ασφάλεια και παραμένει στη θέση της όταν χρειαστεί να αντικατασταθεί το φύλλο της πόρτας. "Μία καλή κάσα" σημαίνει στην Novoferm: Εφαρμόζει μια για πάντα, είναι ανθεκτική και σταθερή και συμμετέχει ενεργά στην καθημερινή λειτουργία της πόρτας!

Stahlzarge mit Doppelfalz
Τα πλεονεκτήματά σας με μία ματιά:

Μεγάλη ευστάθεια και διάρκεια ζωής

Ευρύ φάσμα σε κάσες για όλες τις καταστάσεις εγκατάστασης

Μεταλλικός σκελετός με γυψοσανίδες, τοιχοποιία και ειδικές περιπτώσεις

Σχεδόν όλες οι παραλλαγές κάσας διατίθενται και αποσυναρμολογημένες

...

Κάσες τοιχοποιίας Novoferm

Απόλυτη αντοχή και διατήρηση της αξίας – αυτός είναι ο παραδοσιακός, μασίφ τρόπος κατασκευής. Το ίδιο σταθερές είναι οι σύγχρονες κάσες τοιχοποιίας από χάλυβα της Novoferm - ταιριάζουν ιδανικά σε όλες τις πόρτες. Οι στάνταρ κάσες της Novoferm (σύμφωνα με το DIN 18111) διατίθενται σε πολλές παραλλαγές, εξοπλισμένες με ειδικά συστήματα για την υποδοχή διαφόρων μεντεσέδων.

Κάσες μεταλλικού σκελετού με γυψοσανίδες Novoferm

Η ζωή αλλάζει – και μαζί της και οι αξιώσεις για τον χώρο διαβίωσης ή εργασίας. Τότε πρέπει να δημιουργούνται νέοι χώροι και να ανοίγουν νέοι ορίζοντες. Με τις κάσες μεταλλικού σκελετού με γυψοσανίδες της Novoferm αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς μπορούν να τοποθετηθούν με μία μοναδική, γρήγορη διαδικασία εύκολης τοποθέτησης. Οι κάσες της Novoferm είναι παραδοσιακά ανθεκτικές, πρωτοποριακά σύγχρονες και ιδιαίτερα ασφαλείς.

Αποσυναρμολογημένες κάσες για όλα τα είδη τοίχου

Είτε πρόκειται για μονή πατούρα, διπλή πατούρα, διακοσμητική πατούρα ή καμπυλωτές κάσες, εφόσον το επιθυμείτε, πολλές παραλλαγές κάσας Novoferm διατίθενται και αποσυναρμολογημένες για μία γρήγορη παράδοση και ιδιαίτερα εύκολη και ασφαλή μεταφορά.

Οι παραλλαγές κασών σε απόθεμα μπορούν να σταλούν πολύ σύντομα μέσω υπηρεσίας πακέτων απευθείας στον παραλήπτη του προϊόντος. Σε παραγγελία πριν τις 11:00, κατά κανόνα την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Με τη νέα αγκύρωση τραπεζίου, η τοποθέτηση παραλλαγών προφίλ δύο κελυφών είναι επιπλέον πολύ εύκολη, γρήγορη και ασφαλής.

Βελτιστοποιημένη εφοδιαστική υποστήριξη για τις αποσυναρμολογημένες κάσες
Πλεονεκτήματα με μια ματιά

Αποσυναρμολογημένη σε τρία, εύχρηστα μεμονωμένα τμήματα

Παράδοση ως συμπαγές πακέτο

Ιδανική προστασία έναντι ζημιών μεταφοράς

Ιδιαίτερα φιλική στην αποθήκευση

Μεταφέρεται εύκολα σε επιβατικό όχημα

Γρήγορη και οικονομική αποστολή

Εύκολος χειρισμός στο εργοτάξιο

Λεπτομέρειες και εξοπλισμός!

Σας τραβήξαμε το ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας;