Γκαραζόπορτες

Καλωσορίσατε στο σπίτι σας, καλωσορίσατε στην Novoferm.

Τι πιο όμορφο από το να φθάνει κανείς στο σπίτι του; Και μάλιστα τη στιγμή που και μόνο η είσοδος του σπιτιού είναι ένα πραγματικό καλωσόρισμα!
Όπως με τις γκαραζόπορτες της Novoferm. Το απόγευμα μετά από μία δύσκολη μέρα εργασίας, το φθινόπωρο με τον αέρα και τον χειμώνα όταν ακόμα και στη σκέψη να κατεβείτε από το αυτοκίνητο παγώνετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού ανοίγει η γκαραζόπορτα και εσείς νιώθετε πως είναι κάποιος εκεί να σας υποδεχτεί.

Με αυτό το ωραίο συναίσθημα σας υποδέχεται και ο εξουσιοδοτημένος έμπορος της Novoferm. Γιατί έχει τη σωστή λύση για το γκαράζ σας. Ανεξαρτήτως του εάν κατασκευάζετε τώρα το σπίτι σας ή θέλετε απλά να το ανακαινίσετε: Με τα αυτόματα συστήματα για σπαστές γκαραζόπορτες της Novoferm καλύπτονται πάντα οι ανάγκες σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σύγχρονες σπαστές γκαραζόπορτες σε στάνταρ ή premium έκδοση, κλασικές μονοκόμματες και δίφυλλες γκαραζόπορτες καθώς και σε εναρμονισμένης εμφάνισης πλαϊνές πόρτες γκαράζ, μηχανισμούς κίνησης για γκαραζόπορτες και πλήθος αξεσουάρ.

Τελική επίστρωση

ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ!

Σας τραβήξαμε το ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας;